Search for:
DMCA

Info Balkan TV ne emitira bilo koji TV kanal sa svojih poslužitelja, niti je na bilo koji način povezan s emitiranjem kanala. Info Balkan TV nije odgovoran za bilo kakva autorska prava ili probleme povezanog i ugrađenog sadržaja na našoj web stranici, ne nudimo nikakvu ugovornu obavezu. Ako imate pravnih problema, obratite se stvarnom vlasniku streaming medija. Naša usluga naplaćiva se korištenjem test lista koje nalazimo na webu i podešavanju na vaš uređaj.

Info Balkan TV pružitelj je internetskih usluga kako je definirano Zakonom o digitalnim autorskim pravima.  Ako ste vlasnik autorskih prava na sadržaj koji se pojavljuje na web mjestu ili našoj usluzi i niste odobrili upotrebu sadržaja, morate nas pismeno obavijestiti kako bismo identificirali sadržaj koji navodno krši autorska prava i poduzeli mjere. Kako biste olakšali postupak, kontaktirajte nas na e-mail. Nećemo biti u mogućnosti poduzeti mjere ako nam ne dostavite potrebne podatke, zato napišite URL (vezu) određenih datoteka. Vaša pismena obavijest mora sadržavati sljedeće:

*Konkretna identifikacija djela zaštićenog autorskim pravima za koje navodite da su prekršena. Ako s jednom obavijesti navodite kršenje više djela zaštićenih autorskim pravima, morate dostaviti reprezentativni popis koji posebno identificira svaki od djela za koja navodite da su kršena.

*Specifična identifikacija mjesta i opis materijala za koji se tvrdi da krši autorska prava ili je predmet kršenja prava s dovoljno detaljnih podataka koji nam omogućuju lociranje materijala. Trebali biste navesti određene URL-ove ili URL-ove web stranica na kojima se nalazi materijal koji navodno krši autorska prava.

*Podaci koji su razumno dovoljni da nam omoguće kontaktiranje stranke koja se žali, a koji mogu sadržavati ime, adresu, telefonski broj i e-adresu na koju se može kontaktirati stranka koja se žali.

*Izjava da stranka koja podnosi pritužbu vjeruje da korištenje materijala na način na koji se žali nije odobreno od strane vlasnika autorskih prava, njegovog zastupnika ili zakona. Izjava da su podaci u obavijesti točni i pod kaznom krivokletstva da je stranka koja se žali ovlaštena djelovati u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno.

DMCA kontakt

Info Balkan TV

E-pošta: infobalkaan@gmail.com

+387 63 224 290

„Također, imajte na umu da prema mjerodavnom zakonu, (f), svaka osoba koja svjesno materijalno lažno predstavlja da materijal ili aktivnost krši autorska prava može biti predmet odgovornosti.“


F. A. Q.

Može li se testirati usluga?

 • Zbog zloupotrebe test liste (24h) ne nudimo na sve uređaje, samo pojedine.

Na koje sve uređaje može vaša usluga?

 • U izborniku “install on device” imate mogućnost vidjeti na koje uređaje nudimo uslugu.

Moja lista ne radi u pojedinim državama?

 • Radi zaštite liste i prebacivanja u drugu državu, Molimo Vas kontaktirajte nas.

Koja mi je minimalna brzina interneta potrebna za gledanje vaše usluge?

 • Glavni uvjet da koristite uslugu je internet, a iskustva su pokazala da se vec pri brzini od 7 Mbps možete gledati.

Ide li s ugovorom, moram li potpisivati ugovor?

 • Bez ugovorne obaveze, izaberite paket i gledajte. Nakon isteka paketa niste dužni produživati, ukoliko ne želite.

Koje načine plaćanja nudite?

 • Glavni način plaćanja je PAYPAL, koji je trenutno najsigurniji način plaćanja za kupca i prodavača, a imamo i druge opcije uplate.

Može li se gledat na više uređaja s jednom listom?

 • Trenutno nije moguće gledanje jedne liste na više uređaja istovremeno. Međutim, možete instalirati doma na 2-4 uređaja, i gledati listu u različitim vremenima ukoliko ste uzeli na duži period.
 • Ukoliko želite gledati istovremeno na 2 uređaja, cijena usluge se korigira u dogovoru s nama.

Može li se podesiti na KODI aplikaciju?

 • Kodi aplikacija je strogo zabranjena svaki pokušaj gledanja preko nje rezultirat će trajnom blokadom računa bez povrata sredstava.

Može li se podjeliti lista rodbini ili prijateljima?

 • Svako javno / privatno davanje ili dijeljenje liste rezultirat ce trajnom blokadom!

Lista mi se promjenila, nemam kanala koji je prije bio itd?

 • Zadržavamo pravo da mijenjamo (ubacivamo & gasimo) kanale koji su izazvani kvarom na serveru.

Neki servisi neke prijenose “zamrače / prekinu” na neko vrijeme, jel to kod vas slučaj?

 • Ne

Mogu li se vraćati kanali unazad?

 • Da, za pojedine kanale omogućili smo opciju timeshift 3 dana unazad.

Mogu li kupiti resiver i vašu uslugu zajedno?

 • Mi nudimo samo uslugu a kupnju resivera radite sami u konzultaciji s nama (šta kupiti, gdje itd).

Pokvario mi se uređaj / ne želim vašu uslugu?

 • Povrat sredstava ne radimo, ukoliko dođe do potpunog prestanka izazvana “višom” silom nismo dužni vršiti povrat novca, napominjemo da smo tu već 6 godina s Vama, uz velik broj zadovoljnih klijenata iz cijelog svijeta i nama je u interesu da sve radi.
Vaš info balkan TV team @copyright 2024