Pravila i Pitanja

#PRAVILA, DMCA# 

       Info Balkan TV - ne emituje niti jedan kanal sa svojih servera niti je na bilo koji drugi način povezan sa samim emitovanjem kanala, te zadrzava pravo mijenjanja programa kao i gasenje nekih programa i ubacivanje novih. Usluga koja se naplaćuje je usluga izrade test lista, usluga podešavanja lista za korištenje EPG-a i Logo-a, kao i usluga podrške korisnicima prilikom instalacije lista na uređaj. Kupnjom liste prihvaćate sve naše uvjete (reklamiranje, povrat novca ne radimo) također, ukoliko dođe do prestanka liste uzrokovana "višom silom" nismo dužni vršiti povrat... a samim time oslobođeni ste ikakvom ugovornom obavezom prema nama.

       Ukoliko postanete nas korisnik Molimo Vas da imate to na umu.

Hvala na razumijevanju...  

 #UPUTE I PITANJA#

*Koja mi je minimalna brzina interneta potrebna za gledanje vaše usluge?
Glavni uvjet da koristite usluge je internet, a iskustva su pokazala da se vec pri brzini od 5 Mbps može više-manje bez problema gledati. No svakako preporučujemo brzinu downloada od najmanje 7 i više Mbps, pogotovo ako gledate HD programe i usput još nešto radite na računalu, mobitelu ili tabletu. 

*Što preporučujete za gledanje na Smart TV? 

LG i Samsung Smart TV se koristi kombinacija programa: SS IPTV,  Smart IPTV, Net IPTV, Duplex Play, IPTV Smarters... koje možete pronaći u njihovim trgovinama, dok drugi proizvodjaci mogu pomocu FORK PLAYER, PERFECT PLAYER, VLC PLAYER...ukoliko mozete naci spomenute aplikacije u njiihovim trgovinama.

*Sto preporučujete za gledanje  na običnom TV-u?
Ostali TV uređaji koji imaju HDMI ulaz preporuča se kupnja resivera: mag 254 / mag 322..., kao i android box-a (Smart TV box) s 2GB rama ili više.

*Što preporučujete za gledanje na mobitelima / tabletima / android TV uređajima?
Za sve Android uređaje možete koristiti naš program: Info Balkan TV aplikaciju koje možete pronaći u Google Play-u.

*Koji program preporučate za gledanje na iPhone-u i iPadu-u?
GSE Smart IPTV player se pokazao kao dosta dobar, Iptv smarters također.

*Koji program preporučate za gledanje na računalu ili laptopu?
VLC Player i m3u datoteka koju vam pošaljemo na email.

*Da li je mogude gledati vašu uslugu na više uređaja sa jednom listom tj. računom?
Trenutno nije dozvoljeno gledanje jedne liste na više uređaja istovremeno. Međutim, možete instalirati doma na 2 uređaja, i gledati listu u različitim vremenima.

*Smijem li listu podijeliti sa prijateljima ili rodbinom?
Dijeljenje liste je najstrože zabranjeno, kao i KODI aplikacija. Svaki takav pokušaj će rezultirati trenutnim ukidanjem računa bez mogucnosti povrata sredstava.

*Slika mi zatrzava, imam puno „bufferinga“ ili mi se na kanalu stalno vrti jedna te ista scena, šteka svaki kanal itd.
Najčešde pogreške su vezane za korisnikov pristup Internetu; tj. preslabu brzinu veze ili preveliko opterecenje sto dovodi do nestabilne veze. Pokušajte izgasiti modem na 15 min da se osvježi vaša IP i veza između servera i vašeg provajdera a prije toga zaustaviti sve ostale programe koji koriste Internet vezu (torrenti, downloadi, Internet preglednici, ostali korisnici wifi-a i slično) i onda pokušajte gledati program.

U svakom slučaju za bilo kakve poteškode u radu možete nas kontaktirati i mi cemo Vam sa zadovoljstvom pomoci u otklanjanju poteškoda. Takodjer, valja napomenuti ukoliko imate slab box-a / tv / mobitel / resiver... moze doci do ovog problema.

 


Vaš Info - Balkan TV team

Kontakt Lista 1

+387 63 224 290
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Twitter news

Kontakt Lista 2

viber/whatsApp
Mobile: +385923743596
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dostupno na uređajima: